Метаболитен Баланс ® е идеалното решение за хора, които искат да се насладят на естетическите предимства на правилното хранене: стройно и силно тяло, чиста кожа, лъскава коса, енергия и добро настоение и здрав външен вид. - - Персонализираните хранителни планове осигуряват пълно и балансирано хранене, съобразено с уникалния метаболизъм на всеки човек, така че изкушението да се върнете към старите начини на хранене е намалено. Осигурявайки всички необходими хранителни вещества, няма рискове, специфични за агресивните диети.
Персонализирания хранителен план Метаболичен Баланс®, адаптиран за активни хора, естествено осигурява всички хранителни вещества (макро и микроелементи), необходими за справяне с предизвикателствата на професионалния живот. Правилното хранене е в основата на доброто здраве с оптимални нива на енергия, висока концентрация и повишена способност за справяне със стреса на работното място. По този начин се предотвратяват ситуации на професионално прегаряне, безсъние и хронична умора! - - Метаболитен Баланс ® може да ви помогне да се чувствате във форма, да ви остане енергия за вашия личен и семеен живот. Програмата може да бъде адаптирана и за хора, които имат малко свободно време и са винаги на път.
Метаболитен Баланс може да спомогне за естественото успокояване на кожата и отшумяване на кожните проблеми, тъй като подпомага хормоналната регулация, хидратацията, ефективната детоксикация на тялото по правилен път и има силен противовъзпалителен ефект. - - Високият инсулин и висцералната мастна тъкан водят до повишено отделяне на провъзпалителни медиатори, което може да е в основата на кожните проблеми. Програмата подпомага поддържането на ниска инсулинова реакция и изчистването на абдоминалната мазнина, която е генератор на възпаление. - - Хормоналният дисбаланс също е честа причина за поява на кожни проблеми и раздразнения. Един от ефектите на програмата е подпомагане на хормоналната регулация, вследствие на което се наблюдават и подобрения и при кожата. - - Натрупването на токсини в тялото също често се явява важен фактор при кожни проблеми. Плавната и ефективна детоксокация с програмата позволява своевременно изхвърляне на токсините по оптимален път. - - Алергичната реакция също често резултира в кожен проблем. След сложния биохимичен анализ, върху който се базира изготвянето на програмата може да се изключат първичните алергени, което да доведе до подобряването на вторични алергични реакции, а респективно с това и подобряване вида на кожата. - - Дехидратацията е друг масов проблем, който може да влоши състоянието на кожата. Тук е важно да се отбележи, че пиенете на вода НЕ винаги означава добра хидратация! Затова е необходимо и поддържането на добър електролитен баланс, за да може водата да влезе в клетката и да я хидратира. Чрез балансирано хранене, прием на подходящото количество вода и електролити програмата спомага предотвратяването на дехидратацията, което е важно както за цялото тяло, така и за кожата в частност. - - Добрият вид и еластичност на кожата зависят и от приема на важни хранителни вещества, особено полезни мазнини и пълноценни протеини. Именно такива са част от включените във всеки индивидуален хранителен режим.
При ЗаболяванияОтслабни с Лекота!Менопауза

Благодарим Ви за интереса!

Запишете се за безплатна консултация!

 

Позвънете ни на 0885 359 004

или се свържете с нас чрез контактната ни форма.

 

По време на тази безплатна консултация

ще Ви разкажем за ползите от Метаболитен Баланс,


ще обсъдим Вашите цели и нужди,


ще отговорим на въпросите Ви и


ще преценим дали Метаболитен Баланс е подходящ за Вас!