Имате въпроси?

Ще се радваме да Ви отговорим.

Отговаряме на най-важните въпроси относно Метаболитен Баланс. Ако Вашият въпрос не е посочен, моля, изпратете ни имейл на radostiradost@yahoo.com.

Екипът ни ще се радва да Ви помогне.

Обучени и сертифицирани консултанти по Метаболитен Баланс можете да намерите тук.
Вашият консултант по Метаболитен Баланс ще Ви напътства през четирите фази на програмата. При първоначалната консултация се събира важна информация за клиента. След задълбочен анализ на кръвните изследвания и подадената информация, се създава Вашият индивидуален хранителен план с помощта на софтуерна програма. Вашият консултант по Метаболитен Баланс ще Ви обясни подробно индивидуалната Ви хранителна програма.
Започвате с фаза 1, която продължава два дни и подготвя организма за предстоящите промени. Следващата фаза 2 - стриктна - е точно описана във Вашия план и разбира се, ще бъде подробно разяснена от Вашия консултант. Тя продължава най-малко 14 дни или докато постигнете целите си. В следващата фаза 3 се добавят допълнителни храни към Вашия хранителен списък. Програмата завършва с фаза 4 - фаза на задържане, която лесно можете да практикувате за цял живот, като продължите да прилагате някои от вече изградените хранителни навици. Дори в тази фаза Вие можете да поддържате връзка с Вашия консултант.
Не, защото компетентната подкрепа е критерият за качеството на Вашия успех. Възползвайте се от контакта с Вашия консултант по Метаболитен Баланс - той Ви подкрепя професионално, морално и Ви помага при различни ситуации.
Вашият хранителен план е толкова разнообразен и гъвкав, че можете да планирате предварително и да организирате храненията си всеки ден. Бъдете креативни - Вашият консултант ще Ви помогне.
Тялото Ви се нуждае от време за храносмилане и почивка. Всяко междинно хранене ще наруши този процес и ще ви донесе чувство за глад. Придържайте се към петте часа интервал между храненията.
Не, защото ако организмът Ви се е приспособил към новия начин на хранене и сте постигнали целите си, Вие преминавате към фази 3 и 4 за задържане на постигнатия резултат. Тогава се прилагат няколко основни правила, с които сте добре запознати. Но бъдете сигурни - ще се чувствате като много други участници в програмата: ще разберете кои храни са походящи за Вас и кои не. И ако някога имате нужда - винаги можете да се върнете за няколко дни в стриктна фаза и отново да постигнете и задържите целта си.
Да, трябва. Тъй като Вашият личен хранителен план е резултат от Вашите кръвни изследвания, Вашата лична информация и медицинска история и е толкова уникален, колкото е пръстовият Ви отпечатък. Подбраните храни поддържат метаболизма Ви и Ви дават вещества, които досега са Ви липсвали или са били в недостиг. Рецептите ще Ви помогнат.
Във втора фаза трябва да се придържате към точните количества, тъй като те са изчислени за постигане на желаната от Вас цел. След като постигнете целта си, се консултирайте с Вашия инструктор.
Ако се придържате стриктно към плана си, храните се по-бавно и осъзнато, в края на всяко хранете се чувствате заредени, защото консумирате високоенергийни храни три пъти на ден и не гладувате. В интервалите между храненията приемате адекватно количество вода. Ако през първите няколко дни от програмата усещате умора вечер, дайте на тялото си почивка и просто си легнете по-рано. Така ще насърчите напредъка към достигане на целта си.
Ако по някаква причина не ядете животински протеини, нито соя/тофу, за сжаление не можете да участвате в програмата. Ако искате да получите допълнителна информация по въпроса, прочетете книгата "Метаболитен Баланс - програма за регулиране на метаболизма". Препоръчваме Ви и книгата "Метаболитен Баланс - готварска книга за вегетарианци".
Да - разбира се. Ние взимаме това предвид при създаването на Вашия план. Вие ще направите нещо много полезно за Вашето здраве и жизненост. Говорете с Вашия консултант за Вашите конкретни желания - той ще се радва да Ви посъветва.
Метаболитен Баланс не е диета в традиционния смисъл на думата, а е промяна в начина на хранене. Диетите често водят до йо-йо ефект, защото налагат строги ограничения на калории, мазнини и въглехидрати, което от своя страна води до неконтролируемо чувство за глад. Това не се случва с Метаболитен Баланс. Вашият план е напълно индивидуален. Създаден е на базата на Вашите кръвни стойности, Вашите индивидуални хранителни предпочитания и ограничения и Ви осигурява необходимите калории, протеини, въглехидрати и мазнини. Ще научите кои храни са подходящи за Вас и кои не. Резултатът? От Вас зависи дали ще посигнете целта, която желаете. Вашият индивидуален хранителен план е Вашата карта за траен успех.
Можете да разберете цената за участие от Вашия консултант по Метаболитен Баланс. Цените варират според формата на консултациите. Има разлика например дали ще участвате в програмата с групови консултации или с индивидуални.
Не е нужно да се притеснявате за защитата на Вашите лични данни. Ние използваме Вашите лични данни само, за да създадем Вашия хранителен план и не ги предаваме на трети лица. След две години данните Ви биват премахнати от нашата система: имена, адрес, телефон, имейл адрес, дата на раждане, PDF файл с Вашия хранителен план.