Метаболитен Баланс® е програма за ребалансиране на метаболизма

чрез персонализирано хранене, базирано на 30 години академични изследвания и медицинска практика.

Институтът за Метаболитен Баланс в Германия разработи решения за хората, които искат да се хранят по-най подходящия за тях начин, да имат повече енергия и жизненост, да се радват на добър сън, да се предпазят от натрупване на излишни килограми или да се справят с вече появилото се наднормено тегло и да намалят рисковете за здравето, свързани с нарушения в метаболизма или хормоналната система. 30 години научни изследвания показаха, че сериозна промяна в храненето никога не трябва да се прилага без предварителен кръвен тест.

Това е единственият начин да се вземат предвид индивидуалните нужди, излишъци и дефицити, както и възможните метаболитни смущения, преди да се разработи персонализиран хранителен план.

 

За теб ли е?

През последните 20 години над 1 000 000 клиенти по цял свят са интегрирали успешно персонализирани хранителни планове на Метаболитен Баланс ®.

Метаболитен Баланс ® е програма, предназначена от началото на изследователската дейност на основателя - диабетолога д-р Улф Фунфак, за намаляване на риска от отключване на метаболитни заболявания и тези, свързани с наднорменото тегло и затлъстяването. Децата, които регистрират високи стойности на кръвна захар, холестерол, пикочна киселина или чернодробни трансаминази, имат вероятност да бъдат в рисковата зона. Персонализираните хранителни планове Метаболитен Баланс ® помагат на децата да се чувстват силни, енергични и да се наслаждават на най-хубавото време от живота си. Участието в програмата е препоръчително за деца навършили 8 години.
Метаболитната регулация, постигната чрез приемането на персонализиран балансиран хранителен план, решава много проблеми, специфични за тийнейджърите и младите хора: Младежко акне Проблеми с концентрацията Проблеми със съня Нарушения на менструалния цикъл Мигрена, липса на енергия, хронична умора Наднормено тегло и затлъстяване
Метаболитен Баланс ® предлага персонализирани хранителни планове за двойки с проблеми с плодовитостта или ниско либидо. Безплодието често е проблем, генериран или засилен от нарушения в хормоналната система или излишни килограми. Програмата се препоръчва за: Хормонален дисбаланс, Ниско либидо, Безплодие и нарушения на менструалния цикъл, Възстановяване на метаболитния баланс Научете повече за предимствата на програмата Метаболитен Баланс ®, като се свържете с нас. Ние ще анализираме вашата конкретна ситуация, за да преценим доколко е уместно да се включите в програмата.
Персонализираният хранителен план дава на тялото ни точно това, от което има нужда, колко му трябва. Преждевременното стареене може да се избегне с правилното хранене. Правилното хранене е основната тайна за дълголетие, поддържане на добро здраве и оптимални нива на енергия. Нашите акредитирани съветници могат да ви посъветват как можете да се насладите на активен начин на живот до дълбока старост. Хранителните планове на metabolic balance® са персонализирани въз основа на медицинската история и рисковете на всеки човек.
Ниският имунитет може да бъде както резултат от диета, бедна на минерали и витамини, така и следствие от прекомерно хранене, което кара органите да работят повече от необходимото. Тайната е в баланса. С балансиран хранителен план вие давате на тялото си това, от което се нуждае, в оптимални количества. Следвайки плана, вие регулирате метаболизма си на дълбоко, биохимично и хормонално ниво. Този баланс е в основата на доброто, дългосрочно здраве.
Алергичните реакции към глутен, лактоза и други алергени, както и различни хранителни непоносимости (морски дарове, екзотични плодове, фъстъци, ядки и др.) могат значително да ограничат Вашите възможности за хранене. Има обаче много храни, които могат да бъдат включени в менюто на човек с алергии. С индивидуализиран хранителен план Метаболитен Баланс ® хората, засегнати от алергии, вече не се чувстват като „на лечение“ или „на диета“. Има решения да се храните здравословно, балансирано, така че в чинията да не липсва нито енергия, нито вкус.
За Тонус и КрасотаПри ЗаболяванияОтслабни с лекотаМенопауза

Благодарим Ви за интереса!

Запишете се за безплатна консултация!

 

Позвънете ни на 0885 359 004

или се свържете с нас чрез контактната ни форма.

 

По време на тази безплатна консултация

ще Ви разкажем за ползите от Метаболитен Баланс,


ще обсъдим Вашите цели и нужди,


ще отговорим на въпросите Ви и


ще преценим дали Метаболитен Баланс е подходящ за Вас!