Програмата Метаболитен баланс е разработена през 2001 г. в Германия от д-р Улф Фунфак, Бриджит Фунфак и Силвия Бюркле. Metabolic Balance GmbH & Co. KG е основана през 2002 г.

Ние вземаме предвид специфичните индивидуални хранителни нужди, когато създаваме хранителен план, така че всички тези хранителни нужди са удовлетворени. Използваме, популяризираме и споделяме най-актуалните знания за здравословното хранене и как то влияе върху метаболитните процеси в организма.

Нашата визия

В Metabolic Balance знаем, че естественото и балансирано хранене е едно от изискванията за оптимално благополучие, както физическо, така и психическо. Подходящото хранене подхранва тялото и ума, което ни позволява да водим по-пълноценен и щастлив живот.

Ние се ангажираме да повишим разбирането, че балансираният метаболизъм е неделим от здравословното производство на хормони и регулирането на всички физиологични функции в тялото. Ние насърчаваме нашите клиенти да развият дух на осъзнатост и  отговорност по отношение на собственото си здраве и хранително поведение.

Здравословното хранене е в основата на доброто здраве. Здравето е в основата на усещането за благополучие. Благосъстоянието е основата за постижения и трайна лична реализация.

Няма правилно хранене без кръвен тест

В Метаболитен Баланс знаем, че сериозна промяна в храненето никога не трябва да се прилага без предварителен кръвен тест.

Това е единственият начин да сме сигурни, че няма скрити заболявания, които биха могли временно да възпрепятстват участието на клиента или пациента в програмата Метаболитен Баланс.

Това е и единственият начин да се вземат предвид индивидуалните нужди, излишъци и дефицити, както и възможните метаболитни смущения, преди да се разработи персонализиран хранителен план.

Важно:

Независимо от обстоятелствата, Metabolic Balance не диагностицира или лекува никакви медицински състояния. Metabolic Balance не е упълномощен да диагностицира, лекува, предписва или наблюдава който и да е от параметрите на здравето и лекарствата на клиента. Кръвните изследвания, извършени в съответствие с програмата, няма да бъдат използване от Metabolic Balance за друга цел освен изготвянето на персонализиран план за хранене. Ако има значим клиничен резултат след първоначалния кръвен тест, участникът трябва да се консултира със своя лекар, за да може да продължи своята програма.

Намерете консултант близо до Вас

За повече информация или консултация,

 

моля, запишете се ПРЕДВАРИТЕЛНО

като ни се обадите на 0885 359 004,

или ни пишете на info@radostiradost.com.

Благодарим Ви за интереса!