Още със създаването си през 2010 година "Радост и Радост" станаха  първият представител за България на Метаболитен Баланс® и благодарение на високото качество на тяхната работа, скоро ги избрахме за наш ексклузивен представител за страната!

Благодарение на научно-индивидуализираната хранителната програма Метаболитен Баланс®  и на високия професионализъм и внимание към клиента, "Радост и Радост" спечели доверието и споделя радостта от забележителните успехи на многобройните участници в Метаболитен Баланс®.
Всички консултанти в "Радост и Радост" са сертифициран в резултат на преминати обучения и изпити към Метаболитен Баланс®, Германия. В допълнение към нашата сертификацията, всеки инструктор преминава през 3-месечно вътрешно обучение в България.
Дистанционната работа на "Радост и Радост" с клиенти (онлайн или по телефон) вече 13 години е изключително успешна!

                                              Метаболитен Баланс®, Германия
 

Изпитваме Радост да създаваме Радост!

Ние от „Радост и Радост“ вече 13 години помагаме на клиентите си да постигат желаната промяна в общото състояние, тонуса и визията си.

Метаболитен Баланс® не е вълшебна пръчица, а индивидуализирана хранителна програма, създадена след 30 г. научни разработки от лекари и хранителни инженери в Германия.

В основата й са наблюдения от клиничната практика, показващи, че не същестува универсален хранителен план, който да е подходящ за всеки.

Това е така, тъй като кръвните изследвания, които дават информация за индивидуалните нужди, излишъци и дефицити, са различни при всеки човек.

36 кръвни показатели са ключът към подходящата за теб храна!

Свържи се с нас за безплатна консултация на 0885 359 004 или чрез контактната форма на www.radostiradost.com.

Намерете консултант близо до Вас

За повече информация или консултация,

 

моля, запишете се ПРЕДВАРИТЕЛНО

като ни се обадите на 0885 359 004,

или ни пишете на info@radostiradost.com.

Благодарим Ви за интереса!