Фокусът е върху индивидуалността

Вероятно вече сте разбрали от лекции, книги или интернет защо Метаболитен Баланс е научно-доказан като една от най-успешните хранителни програми.

Ключът към успеха се крие в индивидуализацията:

“Никой не е като другия”. Това означава, че сигурно и Вие имате определени предпочитания в начина си на хранене.

Всяко тяло има своите индивидуални потребности

Възможно е да имате алергии, непоносимост към храни или други заболявания, които трябва да се вземат предвид при изготвянето на хранителния Ви план. Или може би не харесвате някои храни? Каква е ползата от хранителен план, който включва храни, които са здравословни, но не обичате да ядете?

Анализът на кръвта, на подробната медицинска история и на текущия прием на лекарства са гаранция за създаване на един истински специализиран и високоефективен метаболитен и хранителен план.

Ние няма да Ви оставим сами

По пътя към балансиран метаболизъм ние Ви водим през различните фази на програмата до достигане на желаното здраве и тегло. Вашият консултант ще Ви обясни в личен разговор (също има възможност той да се проведе и по телефона, както и онлайн) как всъщност работи всичко. Освен това той ще ви преведе през различните фази на програмата. Нашите обучени и сертифицирани консултанти са добре запознати с програмата и ще се радват да Ви напътстват.

По време на консултациите се обсъждат постигнатите успехи като загуба на тегло, подобрен сън, изчистена кожа или облекчаване на оплаквания, свързани с метаболизма. Свържете се с нас, защото постигането на целите заедно е по-лесно.