Кръвни стойности и това, което разкриват

Всеки човек е уникален. Следователно храната и метаболизмът също се различават при всеки. Стойностите на кръвта се използват за анализ на здравето и установяване на недостиг или излишък на хранителни вещества.

Трудно е да бъдат разбрани различните кръвни стойности от непрофесионалисти. За Метаболитен Баланс задълбоченият анализ на кръвта е незаменим инструмент. Благодарение на него метаболизмът влиза в равновесие и се поддържа неговият баланс.

За повече информация можете да се свържете с нашите ексклузивни партньори в България "Радост и Радост": www.radostiradost.com

 

Ето защо създадохме за Вас доклад на тема „Кръвни стойности и какво разкриват те”, който можете да изтеглите безплатно.

В доклада са обяснени: важни кръвни стойности в детайли – левкоцити – еритроцити – кръвна захар (глюкоза) – холестерол – пикочна киселина – хемоглобин – хематокрит – стойности на MCV – стойности на MCH.

Ще получите нашия доклад: „Кръвни стойности и какво разкриват те” напълно безплатно. Въведете имейл адреса си сега и ще Ви изпратим връзката за изтегляне на книгата. Заявете сега!

5 причини, поради които трябва да прочетете този изключителен доклад:

 • Научавате кои кръвни стойности се оценяват в анализа на кръвта и какво показват те за здравословното Ви състояние.
 • Ще научите как можете да подобрите устойчиво кръвните си показатели чрез храната.
 • Ще разберете как можете да предотвратите свързани с начина на хранене заболявания като диабет тип 2 или метаболитен синдром.
 • Ще разберете как метаболизмът може да бъде повлиян неблагоприятно със „здравословна диета”.
 • Ще разберете как можете да поддържате кръвните си стойности в здравословни граници с помощта на програмата Метаболитен Баланс.

Поглед към доклада „Кръвни стойности и какво разкриват те”

Устойчиво подобряване на симптомите на разпространени заболявания като диабет чрез подходящо хранене

Цифрите са плашещи: около 415 милиона души по света (приблизително 8,9 % от населението) страдат от диабет. Само в Германия са засегнати около 7 милиона души и тенденцията е към увеличаване на боря им.

Над 90% от хората с диабет страдат от „придобитата” форма на диабет (захарен диабет тип 2). Основната причина за това е нездравословният начин на хранене, придружен от затлъстяване и липса на физическа активност. С помощта на здравословно, адаптирано към индивидуалния метаболизъм хранене, симптомите на диабет могат да бъдат облекчени. А нуждата от изкуствено снабдяване с инсулин - значително намалена.

Искате да научите повече за „Диабет и нивата на инсулин”? Изтеглете безплатно нашия доклад „Кръвни стойности и какво разкриват те”. Въведете своята електронна поща.

За повече информация можете да се свържете с нашите ексклузивни партньори в България "Радост и Радост": www.radostiradost.com

 

Холестерол – изходен материал за основните вещества

В доклада ни „Кръвни стойности и какво разкриват те” ще откриете допълнителна полезна информация за холестерола.

Въведете Вашия имейл и ще получите съобщение с връзка, за да изтеглите нашия доклад.

Ако концентрацията на холестерол в кръвта е твърде висока, това може да доведе до атеросклероза (запушване на кръвоносните съдове) и в дългосрочен план до инфаркт или инсулт.

В същото време от холестерола се синтезират някои хормони, като например половите хормони. Той участва в производството на жлъчните киселини за разграждане на мазнините от храната. От холестерола се синтезира витамин D. Той е есенциален за човешкия организъм и се доставя на тялото от една страна чрез храната, а от друга чрез собствения му синтез.

Подходящият начин на хранене поддържа нивата на холестерол в баланс.

За повече информация можете да се свържете с нашите ексклузивни партньори в България "Радост и Радост": www.radostiradost.com

 

Пикочна киселина - причини за повишени нива в кръвта

Пикочната киселина е крайният продукт на пуриновия метаболизъм. Тя е метаболитен продукт, от който тялото не се нуждае. Тя се екскретира до голяма степен чрез бъбреците, но и през червата.

Причини за повишени нива на пикочна киселина в кръвта (хиперурикемия):

 • повишен прием на пурини с храната (например вътрешни органи)
 • нарушена екскреция
 • увеличено вътрешно производство поради клетъчно разпадане или преобразуване
 • медикаменти (например антихипертензивни средства)
 • бъбречни заболявания
 • алкохолизъм

Често повишеното ниво на пикочна киселина в кръвта се причинява от прекомерен прием на пурини с храната. Въпреки това по-голямата част от пикочната киселина в организма се свързва с разграждането на протеини от мускулната тъкан.

Следователно е необходимо внимателна проверка на стойностите на пикочната киселина. Необходимо е да се вземат предвид всички фактори, които могат да бъдат регулирани с помощта на хранителна програма.

Искате ли да разберете повече за пикочната киселина? Нашият доклад „Кръвни стойности и какво разкриват те” Ви предоставя допълнителна информация по този въпрос. Вземете сега!

За повече информация можете да се свържете с нашите ексклузивни партньори в България "Радост и Радост": www.radostiradost.com

Метаболитен Баланс

Метаболитна програма, базирана на кръвен анализ

Вече със сигурност знаете, че задълбоченият анализ на кръвните стойности винаги е полезен, за да може да се направи надежден извод за метаболизма на човека. Метаболитен Баланс държи на това в продължение на много години.

Във видеото ще научите защо лабораторните стойности са от такова съществено значение като основа за създаване на индивидуален хранителен план.

Убедете се сами в ефективността на Метаболитен Баланс. Започнете днес живот, пълен със здраве и жизненост!

За повече информация можете да се свържете с нашите ексклузивни партньори в България "Радост и Радост": www.radostiradost.com