Идеята

Хранителната програма Метаболитен Баланс е разработена върху наблюдението, че храненето има огромно влияние върху контрола над процесите в тялото. По този начин храната повлиява цялостното състояние на организма и здравето.

Храните и хранителните навици, които днес се считат за нормални, не са напълно приложими за всички. Процесите на саморегулация на организма може да излязат от равновесие. В резултат на това се развиват заболявания и затлъстяване.

Според Метаболитен Баланс:

Ако възстановите баланса на тялото,
симптомите на дисбаланс ще изчезнат!

 

Например:

 • Наднормено тегло
 • Алергии
 • Заболявания, свързани с храненето

За повече информация можете да се свържете с "Радост и Радост", нашите ексклузивни партньори в България.

Резултатът

Концепцията за хранене на Метаболитен Баланс

Метаболитен Баланс е изцяло индивидуализирана метаболитна програма, включваща лична и индивидуализирана грижа

Планът показва:

 • какви храни трябва да консумирате и какви да избягвате
 • в какви количества да консумирате тези храни
 • в какви комбинации
 • кога и как да консумирате тези храни
 • как да получите нов живот в 4 фази

За повече информация можете да се свържете с "Радост и Радост", нашите ексклузивни партньори в България.

Индивидуален и уникален

Точно като Вас!

Всеки план е единствен, защото той се създава на базата на

 • Кръвни изследвания,
 • Антропометрични показатели и
 • Лична информация на клиента.

По този начин хранителната програма Метаболитен Баланс е изцяло адаптирана към високите изисквания на клиента, тъй като взима предвид:

 • Алергии,
 • Заболявания,
 • Индивидуални предпочитания и ограничения.

Чудесна възможност за тези, които вече са ограничени в храненето си, но и за всички останали, които искат да се погрижат за здравето си.

За повече информация можете да се свържете с "Радост и Радост", нашите ексклузивни партньори в България.

 

Здравето на нашите клиенти

Метаболитен Баланс се фокусира както върху подобряването, така и върху поддържането на здравето. Положителен страничен ефект от правилното хранене обикновено е загубата на тегло. В „Отзиви от клиенти” можете да се запознаете с участници в програмата Метаболитен Баланс и техните лични истории. Докато някои клиенти на Метаболитен Баланс устойчиво подобряват здравето си, други редуцират изумително количество тегло.

За повече информация можете да се свържете с "Радост и Радост", нашите ексклузивни партньори в България.

 

Как работи Метаболитен Баланс?

Ще стигнете бързо до целта си

С Метаболитен Баланс получавате уникална и индивидуално създадена програма. Подобрява метаболизма и Ви води към постигането на целите Ви. Разберете как и колко бързо можете да постигнете собствените си цели.

Искате ли интензивна и лична подкрепа от професионален представител на Метаболитен Баланс? С нашето "търсене на консултант" можете да намерите всички инструктори близо до Вас.
Искате ли гъвкавост по отношение на времето и мястото? Метаболитен Баланс е правилният избор за Вашите нужди.
Ще се запознаете с Метаболитен Баланс, ще обсъдите Вашите цели и желания и ще получите първоначалните инструкции.
Кръвният анализ е в основата на Метаболитен Баланс.
Получавате Вашия личен хранителен план със здравословни, разнообразни и балансирани хранения. Ще се изумите колко е лесно да промените начина си на хранене. Осемте правила на Метаболитен Баланс и модерното приложение ще Ви помогнат. Открийте допълнителна подкрепа в нашата общност.
От самото начало имате личен консултант до Вас. Моля, свържете се с него ако възникнат въпроси. Споделете с него прогреса си, за да получите практически съвети и мотивация.
Започва Вашата програма в четири фази. Фаза 1 – 2 дни на разтоварване. Тялото се прочиства. Фаза 2 – първите 2 седмици се придържайте стриктно към хранителния си план. След това в храненията се включват добавените мазнини. Също и свободни хранения, в които можете да консумирате каквото пожелаете. Фаза 3 – списъкът с храни във Вашия план се разширява. Фаза 4 – на базата на опита Ви от трите фази сега можете да експериментирате, за да установите кои храни са подходящи за Вас. Бавно се откъсвате от плана си, но продължавате да се придържате към създадените хранителни навици.

Често се имитира, но никога не се дублира

Код за проверка на автентичност

Метаболитен Баланс е като всички добри неща: няма успех сам задълго. Плагиатството и копията му избуяват отвсякъде. В крайна сметка, ние сме убедени, че нашият know-how и вече над 15 годишен опит, са невъзможни да бъдат копирани успешно.

В България можете да се свържете с инструктор на Метаболитен Баланс® само и единствено при ексклузивния ни представител Радост и Радост ЕООД. Нашите партньори можете да откриете на техния телефон: 0885 359 004, да им пишете на info@radostiradost.com, или да посетите техния сайт на www.radostiradost.com.

Можем да Ви уверим, че получавате оригинален продукт от Metabolic Balance GmbH & Co. KG, когато е изписано „Метаболитен Баланс” върху него и след проверка на автентичността чрез личния Ви код, който сте получили с програмата.

Оставаме верни на принципите си.

Ние от Метаболитен Баланс вярваме, че метаболитната промяна не трябва да се извършва без кръвен анализ.

 • Това е начинът, по който и консултантът, и клиентът могат да бъдат сигурни, че няма заболявания, които да изключват приложението на програмата Метаболитен Баланс.
 • Това е единственият начин, по който да се идентифицират неизвестни до момента метаболитни нарушения. При наличието на такива те се вземат предвид при изготвянето на хранителната програма.

Ако искате да проверите дали Вашият хранителен план е оригинален, използвайте кода за проверка на автентичността.

Metabolic Balance Ernährungsplan